085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Arnhem
Een Allfree website
085 - 106 1600
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Arnhem

Contact met een klusbedrijf werkzaam in Arnhem

Heeft u zelf geen tijd voor uw klus in of om het huis? Of beschikt u simpelweg niet over de juiste kennis, ervaring of materiaal? Geef de werkzaamheden dan uit handen aan de door ons aangedragen professional. Onze klusbedrijven zorgen ervoor dat al uw klussen snel en uitstekend worden uitgevoerd.

Om direct een afspraak te maken, voor het vragen van advies of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 085 - 106 1600. U kunt ook contact opnemen via onderstaand contactformulier, u hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een klusbedrijf die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606