0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!
Klusbedrijf Arnhem
Een Allfree website
0800 255 3733
Ons servicecenter staat voor u klaar! Image

Zoek je een klusbedrijf in Arnhem?

Wij brengen u snel in contact met een klusbedrijf die werkzaam is in Arnhem

Contact met een klusbedrijf werkzaam in Arnhem

Heeft u zelf geen tijd voor uw klus in of om het huis? Of beschikt u simpelweg niet over de juiste kennis, ervaring of materiaal? Geef de werkzaamheden dan uit handen aan de door ons aangedragen professional. Onze klusbedrijven zorgen ervoor dat al uw klussen snel en uitstekend worden uitgevoerd.

Om direct een afspraak te maken, voor het vragen van advies of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 0800 255 3733. U kunt ook contact opnemen via onderstaand contactformulier, u hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Contactformulier

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Arnhem bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606